Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Redian Ara

Lucas Andersen klar igen efter skade

Anfører Lucas Andersen kan gøre comeback mod Vejle Boldklub.
Lucas Andersen, AaB-anfører, har siden december døjet med en lårskade som har betydet, at han ikke kunne deltage i de sidste 17 AaB-kampe.

Anføreren for den nordjyske klub står dog til at gøre comeback, når de fredag aften gæster Vejle Boldklub på Vejle Stadion, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den nordjyske profil blev skadet tilbage i december, da han måtte forlade banen efter blot 24 minutter i pokalopgøret mod B93.

Lucas Andersen har i denne sæson ikke scoret endnu, og har kun formået at levere en enkelt assist, i de 10 Superligakampe han har spillet. Han var dog udtaget til det danske landshold tilbage i november, hvor han fik spilletid mod Sverige, England og Belgien.

AaB befinder sig i kvalifikationsspillet, hvor de håber på at kunne beholder deres nuværende 7. plads, som giver en plads i Superligaens Europa League Play-Offs.

Den nordjyske klub må derudover håbe at Lucas Andersen kan holde sig skadesfri resten af sæsonen, så man kan kæmpe med om en plads i Europa League-kvalifikationen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER