Fodbold nyheder

Kan Paris Saint-Germain vinde CL efter sidste års finale-nedtur?

Af Redian Ara

Paris Saint-Germain slog sidste års vinder, Bayern München, ud af Champions League i tirsdags. Nu venter favoritterne fra Manchester City i semifinalen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter en forrygende præstation af PSG i kvartfinalerne af Champions League, som sikrede dem videre avancement i turneringen, står den franske klub nu med sin måske hidtil sværeste opgave.

De møder Manchester City, som har været storfavorit til at vinde turneringen de sidste par år, og et mandskab der næsten ikke har vist svaghedstegn i denne sæson.

For PSG betyder CL alt. Den franske klub har vundet utallige nationale titler gennem årene, men har ikke haft held på international plan.

- Vi vil arbejde på at at vinde næste sæson. I aften tror vi mere på det end nogensinde før. Jeg lover at vi kommer til at vinde Champions League, sagde PSGs præsident, Nasser Al-Khelaifi, efter sidste års finale-nedtur.

Siden da har PSG set stærke ud og befinder sig endnu engang i dette års semifinaler. Meget tyder på at PSG også kan nå finalen i dette års udgave af CL, da nuværende træner, Maurizio Pochettino, stod i spidsen for et Tottenham-mandskab der slog netop Pep Guardiolas Manchester City ud af turneringen i 2018/19-sæsonen.

Derudover fortæller den pålidelige journalist, Fabrizio Romano, at der vil være en kæmpe bonus i Neymars nye kontrakt, hvis PSG skulle gå hen og vinde turneringen.

- En kæmpe bonus vil blive inkluderet i kontrakten, hvis PSG vinder Champions League, skriver Fabrizio Romano på sin twitter-profil.

Dette kunne også være med til at motivere stjernespiller, Neymar, til at yde sit bedste for at løfte trofæet.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik