Fodbold nyheder

Først De Bruyne - nu Foden og Sterling

Af Christian Bang Jensen

Manchester City er i gang med at sikre fremtiden med nye kontrakter til de bærerne kræfter. De næste der står til en forlægelse er angiveligt en engelsk duo.

Article image
Ritzau-Scanpix

Først var det Kevin De Bruyne, og nu kan to andre Manchester City-stjerner være tæt på en kontraktforlængelse med ”The Sky Blues”.

Ifølge Eurosport er der tale om den engelske duo Phil Foden og Raheem Sterling, der står til længere kontrakter og måske lidt mere i lønningsposen.

26-årige Raheem Sterling kom til Manchester City fra Liverpool i 2015 for omkring 475 millioner kroner. Siden er det blevet til over 280 kampe og 113 mål i den lyseblå-trøje, hvor kantspilleren har været med til at vinde to mesterskaber og en FA Cup-titel. Den nuværende kontrakt løber til sommeren 2023. Han har spillet 61 landskampe for England og scoret 14 kasser.

Phil Foden er en af ganske få spillere der har taget den lange og svære vej op fra Manchester Citys ellers meget anerkendte fodboldakademi til førsteholdet. Her har han på bare tre-fire sæsoner slået sig fast som en af de bedste spillere ikke bare i Manchester City-truppen men i hele ligaen, og Phil Foden er også udråbt som fremtidens store håb på landsholdet. Den 20-årige, alsidige midtbanespiller har i denne sæson spillet 23 ud af 30 Premier League-runder, scoret seks mål og lavet fem assists. Hans kontrakt udløber først i 2024, men Premier Leagues førerhold er angiveligt meget ivrige efter at holde på Phil Foden i lang tid fremover.

Kevin De Bruyne underskrev onsdag en toårig kontraktforlængelse, der holder ham i Manchester-klubben frem til 2025 og mon ikke, det er lignende aftaler, der er i vente for de to britiske stjerner.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik