Fodbold nyheder

Ferdinand om Foden og Haaland´s hemmelige samtale

Af Christian Kern Hansen

Efter gårsdagens Champions League-kamp mellem Manchester City og Dortmund kunne man på tv-billederne se Phil Foden og Erling Haaland med hånden for munden snakke med hinanden. Det har sat tankerne i gang hos mange, og ikke mindst hos Manchester United-ikonet Rio Ferdinand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Haaland er verdens mest hotte angribertalent på nuværende tidspunkt, og angriberen kan formentlig helt selv vælge hvilken klub som hans fremtid skal udspille sig i, når han allerede til sommer muligvis forlader Dortmund.

I gårsdagens første knockoutkamp mod Manchester City fik den norske stjerne mulighed for endnu engang at vise prøver på sit talent på den allerhøjeste scene, og selvom nordmanden ikke spillede sin bedste kamp i mands minde, så er interessen helt sikkert fortsat tårnhøj for den blot 20-årige målsluger.

Efter kampen kunne man overvære Manchester City stjernefrøet Phil Foden og Haaland med hånden for munden snakke om noget som ingen ved hvad handlede om, men Manchester United-ikonet Rio Ferdinand har gjort sit for at gennemskue hvad samtalen omhandlede.

- Vi ses næste år, vi ses næste år, udtalte Ferdinand til BT Sport.

Erling Haaland oplever et lille formdyk i denne tid, hvor han i de seneste fem kampe, to for Dortmund og tre for det norske landshold ikke har fået nettet til at blafre, men nordmanden er helt sikkert ikke færdig med at imponere alt og alle i Dortmund, hvor han er noteret for voldsomme 49 mål i 51 kampe for den tyske storklub.

Mere om Erling Håland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik