Fodbold nyheder

Spilleroprør på vej i italiensk storklub

Af Henrik Varbøl Andersen

Kaos og utilfredshed plager spillertruppen op til Europa League-opgøret mod Ajax Amsterdam i den italienske hovedstadsklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Spillertruppen i AS Roma er angiveligt så utilfredse med cheftræner Paulo Fonseca, at denne kan være på vej ud ad døren i den italienske hovedstadsklub, skriver det italienske medie Corriere dello Sport ifølge Tipsbladet.

Spillertruppen er angiveligt utilfredse med trænerens arbejde på træningsbanen, og det italienske medie mener, at katastrofen kan ligge og lure lige rundt om hjørnet. I de seneste syv ligakampe er det blot blevet til otte point for romerne, og en placering som nummer syv i tabellen er ikke prangende.

Det skulle være angriberen Edin Dzeko, som ifølge Corriere dello Sport er forgangsmanden på balladen, og han har formentlig fået flere spillere med sig. AS Roma varmer lige nu op til torsdagens Europa League-opgør med Ajax.

Indtil videre står Paulo Fonseca fortsat på sidelinjen hos italienerne, og klubbens ledelse har ikke kommenteret på avisens oplysninger.

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik