Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Erling Haaland står nu højest på Manchester Citys ønskeliste, mens "The Citizens" også holder øje med en svensk forsvarsspiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Haaland har overhalet Lionel Messi på toppen af Manchester Citys ønskeliste. Manchester City kommer dog ifølge Pep Guardiola ikke til at købe en erstatning for Sergio Agüero, som forlader klubben til sommer. (Mirror)

Juan Mata kan se frem til at blive tilbudt en etårig kontraktforlængelse, inden hans kontrakt udløber til sommer. (Daily Star)

Arsenal vil måske overveje at sælge en række unge stjerner – heriblandt Bukayo Saka – for at skaffe penge til at indgå en permanent aftale med lejesvenden Martin Ødegaard samt til andre nye spillere. (Times)

Manchester United kan være nødt til at betale en stor sum penge til David de Gea, hvis den 30-årige spanier bliver bedt om at forlade Old Trafford til sommer – to år før sit kontraktudløb. (Mirror)

Paris Saint-Germain-angriberen Mauro Icardi er dukket op på radaren hos Manchester United, som leder efter en langsigtet erstatning for den tidligere PSG-angriber Edinson Cavani. (Teamtalk)

Everton er interesserede i Juventus-angriberen Paulo Dybala, som dog har tænkt sig at afvise enhver tilnærmelse fra Premier League-klubben. (CaughtOffside)

Atlético Madrid er ivrige efter at få fingrene i Tottenham-midtbanespilleren Harry Winks, som har kæmpet med at få spilletid, siden José Mourinho blev manager i klubben. (Sky Sports)

West Ham-manageren David Moyes er ikke bekymret over, at Jesse Lingards lejekontrakt ikke indeholder en købsoption, hvorfor Lingard altså umiddelbart skal tilbage til Manchester United til sommer. (Mail)

Den tidligere Chelsea-anfører John Terry, som er en del af managerteamet i Aston Villa, er i betragtning til managerjobbet i Sheffield United. (Mirror)

Wolverhampton håber på at kunne købe Sheffield Uniteds skotske angriber Oli McBurnie for 131 millioner kroner. (Sun)

Manchester City er interesserede i FC Groningens svenske venstreback Gabriel Gudmundsson. (TodoFichajes)

Manchester United undersøger i øjeblikket muligheden for at hente den 18-årige forsvarsspiller Nuno Mendes i Sporting Lissabon. ”The Red Devils” kan tænkes at tilbyde venstrebacken Alex Telles i en byttehandel. (Record)

Eintracht Frankfurt-forsvareren Jetro Willems og Crystal Palace-kantspilleren Andros Townsend kan tænkes at vende tilbage til Newcastle United, når sommerens transfervindue åbner. (Chronicle)

Eddie Howe går efter at bringe Bournemouth-anføreren Steve Cook med sig, hvis han bliver udnævnt til Celtic-manager. (Sun)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik