Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Medie: AaB overvejer salg af midtbaneprofil

Ifølge B.T. lurer AaB på at sælge sin norske profil Iver Fossum.
AaB måtte tidligere i marts sande, at drømmen om top seks og mesterskabsspillet udeblev. En kold spand vand i hovedet på nordjyderne, og det kan muligvis medføre, at klubben bliver nødsaget til at sælge midtbaneprofilen Iver Fossum.

For ifølge podcasten ”Transfervinduet,” som B.T. står bag, planlægger Superliga-klubben lige nu at sende den 24-årige nordmand videre i karrieren. Et muligt salg af Iver Fossum vil nemlig formentlig kunne indbringe AaB et par millioner til klubkassen.

Der bliver dog ikke specifikt nævnt i podcasten, hvorvidt der skulle være en decideret interesse fra bestemte klubber i udlandet for Iver Fossum. Den 24-årige nordmand har dog gennem en længere periode været en stor profil i AaB, hvorfor man må formode, at der må være en smule interesse for ham.

Og måske et eventuelt salg af Iver Fossum vil falde på et tiltrængt tidspunkt for AaB, der i begyndelsen af marts måtte nedjustere det forventede regnskab for 2021. Her ændrede man et muligt underskud på mellem to til fem millioner kroner til et forventet underskud på mellem otte til 13 millioner kroner.

Iver Fossum har kontraktudløb med AaB i sommeren 2023. Han blev hentet til det nordjyske tilbage i 2019, hvor han skiftede fra tyske Hannover 96. Ifølge fodbolddatabasen Transfermarkt.com har Fossum i øjeblikket en markedsværdi på omkring 11,2 millioner kroner.

I denne sæson har Iver Fossum spillet 21 kampe i Superligaen for AaB og dertil lavet syv mål og to assists.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER