Fodbold nyheder

United og Milan i dialog om permanent kontrakt til højreback

Af Christian Kern Hansen

Manchester United og AC Milan er tilsyneladende i færd med at finde frem til en en aftale, der skal sende højrebacken Diogo Dalot på et permanent ophold i AC Milan.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United-lejesvenden Diogo Dalot er på leje i den italienske storklub AC Milan, og hans lejekontrakt står til at udløbe til sommer, men nu beretter en britisk avis om, at samtaler mellem de to klubber om et permanent skifte til Milano-klubben er igangværende. Diogo Dalot har tlsyneladende imponeret italienerne så meget, at de ifølge den britiske avis Metro er villig til at byde cirka 105 millioner danske kroner for den Manchester United-ejet back.

Diogo Dalot har nået at repræsentere den engelske gigant 35 gange, men nu kunne det altså tyde på, at Dalot permanent skal skifte adresse i håbet om at etablere sig mere end det har været tilfældet i Manchester United.

Sammen med AC Milan kæmper han i denne sæson for at presse Inter på førstepladsen i Serie A. Lige nu har de seks point op til rivalerne, og Inter har desværre for AC Milan ydermere en kamp i hånden til at forbedre det allerede fine forspring med 11 kampe igen.

Mere om Diogo Dalot

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik