Fodbold nyheder

Engelsk-stjerne melder afbud til kamp mod Polen

Af Daniel Jensen

Manchester United-profilen havde håbet på at blive klar til de næste to landskampe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Marcus Rashford kommer ikke i aktion for England i denne omgang. Det har det engelske fodboldforbund, FA, i dag meldt ud på deres hjemmeside. Dermed kommer ”Three Lions” til at mangle en af deres største stjerner i jagten på VM-billetten i den utrolige vigtige kamp mod Polen.


Rashford var mødt op i den engelske landsholdslejr med en skade, men man havde forhåbninger om, at han kunne nå at blive klar til kampene mod Albanien og Polen. Udover Manchester United-spilleren, så kommer England også til at undvære Bukayo Saka til de samme kampe. Det unge stjernefrø fra Arsenal var ikke mødt op til samlingen på grund af en skade, men her håbede man også på, at han kunne nå at blive klar til de to vigtige kampe.

England startede deres kvalifikationsspil stærkt, da man sikkert besejrede San Marino med 5-0 på Wembley. Det er dog ikke miniputnationen, som englænderne skal kæmpe om gruppens førsteplads med. Førsteudfordreren bliver formentlig Polen anført af Robert Lewandowski. Derfor er det også en utrolig vigtig kamp, der skal spilles på onsdag, når de to nationer tørner sammen på Wembley.

Først skal ”Three Lions” dog en tur til Tirana for at møde Albanien, der også vandt deres første kamp.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik