Magnus Kisbye

AC Milan vil beholde Kjærs konkurrent

AC Milan vil skrive under på en permanent aftale med Fikayo Tomori, som milaneserne i øjeblikket lejer fra Chelsea.
Simon Kjær er i gang med en fremragende sæson i AC Milan, hvor han har været en af de bærende kræfter i holdets defensiv. Han har dog siddet på bænken i enkelte kampe den seneste tid, hvor forlydender går på, at udmattelse efter et tætpakket program skulle være årsagen. I flere af tilfældene har Fikayo Tomori udfyldt danskerens plads i midterforsvaret.

Den engelske forsvarsspiller kom til Milan i januar-transfervinduet på en lejekontrakt, der løber sæsonen ud. Siden da har han imponeret italienerne i så høj grad, at de nu er villige til at skrive under på en permanent aftale med den 23-årige spiller. Det melder Goal.com i dag. Da AC Milan hentede Tomori fik italienerne inkluderet en købsoption i kontrakten, og det er dén, de angiveligt nu vil udnytte. Købsoptionen lyder på 225 millioner kroner.

Et eventuelt salg vil formentligt skabe usikkerhed i Chelsea, da flere af træner Thomas Tuchels førstevalg til forsvaret som Andreas Christensen og Antonio Rüdiger endnu ikke har forlænget deres kontrakter. Begge spilleres aftaler med klubben udløber næste sommer. Ifølge Goal.com har spillerne udmeldt, at de først vil diskutere kontrakter, når den nuværende sæson er overstået.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER