AGF - Randers

Danmark: Superligaen
AGF G. Links (5)
Ceres Park & Arena (Århus)Fuld tid1-1
RandersX V. Hammershøj-Mistrati (Str. 90), V. Hammershøj-Mistrati (90)
LineupReferatVideo

AGF-profiler om pointtab:
Lortefølelse og vores egen skyld

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der var utilfredshed at spore hos hjemmeholdets lejr efter et sent pointtab mod lokalrivalerne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inden aftenens kamp havde AGF ikke vundet i 13 Superliga-kampe i streg mod Randers FC. Det lignede, at sejren skulle komme mandag aften, men få minutter før tid udlignede gæsterne på et straffespark. Dermed blev AGF’s lange sejrsløse stime mod Randers ikke brudt. Og det kan hjemmeholdet takke sig selv for ifølge Patrick Mortensen og Patrick Olsen.

- Jeg føler, vi har tabt. Det er en lortefølelse. Men det kan vi takke os selv for. Jeg synes vi spiller en fin første halvleg, men det får vi slet ikke genskabt i anden halvleg. Der mangler noget fokus og noget koncentration i de afgørende øjeblikke, siger Patrick Mortensen efter kampen til Indkast.dk.

Det sene straffespark blev begået af netop Mortensen, men han mener, at holdet burde have afgjort kampen langt tidligere. Anden halvleg var nemlig langt fra godkendt.

- Vi burde have lukket kampen og scoret til 2-0 og 3-0. Jeg ved sgu ikke lige, hvad der sker. Det er som om, der forplanter sig en usikkerhed på holdet. De første tyve minutter af anden halvleg, taber vi så mange bolde. Spiller den ud over sidelinjen og spiller den ind i fødderne på dem. Vi bliver lidt bange for at spille, for det gør vi jo ellers fint i første halvleg, siger anføreren.

Og Mortensen står ikke alene med utilfredsheden på baggrund af anden halvleg. Midtbanespilleren Patrick Olsen bakker ham op.

- Vi går for langt ned og prøver at forsvare den hjem, eller hvad det er for noget, vi forsøger at lave. Jeg synes den bedste måde at forsvare på, det er at angribe. Så jeg synes vi falder for langt ned hele holdet, selvom vi havde fået besked på, at vi skulle presse højere, siger Olsen.

Med det uafgjorte resultat er det nu 14 Superliga-kampe siden, at AGF slog Randers FC. Det er en statistik, der ikke behager midtbanespilleren.

- Det er en latterlig statistik, fordi de er jo ikke bedre end os. Sidst da vi spillede uafgjort, da var vi en mand i undertal, så vi burde jo have kvalitet til at vinde. Nu får vi jo måske chancen for at møde dem et par gange mere, så forhåbentlig falder den statistik til jorden meget snart, siger Olsen.

Udover at de to østjyske hold måske kommer til at krydse klinger i mesterskabsslutspillet, så skal de også mødes i pokalturneringen. Her skal de to mødes i et dobbeltopgør i semifinalerne.


AGF
(4-2-3-1)
73Kamil Grabara
13Alexander Munksgaard
37Sebastian Hausner
18Jesper Juelsgård
16Casper Højer
10Patrick Olsen
27 ↩56
11Gift Links ↩87
29Bror Blume
17Jón Thorsteinsson ↩69
9Patrick Mortensen (C)
Bænk
1William Eskelinen
38Alexander Ammitzbøll ↪87
2Alex Gersbach
39Magnus Anbo
50Thomas Kristensen
7Milan Jevtović ↪69
22Benjamin Hvidt ↪56
Randers
(3-4-1-2)
1Patrik Carlgren
8Simon Piesinger ↩74
2Simon Graves
11Erik Marxen (C)
18Tobias Klysner ↩82
14Frederik Lauenborg ↩46
20Vito Hammershøj-Mistrati X
15Bjorn Kopplin
10Tosin Kehinde
45Marvin Egho
23Nikola Mileusnic ↩60
Bænk
25Jonas Dakir
21Bassala Sambou ↪60
34
16Lasse Johnsen ↪46
19Oliver Kristensen ↪74
35Mads Enggård
40 ↪82

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik