Fodbold nyheder

Kan FC Barcelona undvære Lionel Messi?

Af Daniel Fisker

Knap en tredjedel af FC Barcelonas medlemmer har talt: Lionel Messi er undværlig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Joan Laporta, som på daværende tidspunkt kandiderede til præsidentposten i FC Barcelona, understregede i sidste uge, at Lionel Messi ville forlade klubben, hvis Laporta ikke vandt præsidentvalget. Søndag aften stod det klart, at Laporta, som også var præsident fra 2003 til 2010, igen er valgt til præsidentposten, men betyder det, at Messi forlænger sin kontrakt med Barca?

Den catalanske tv-kanal TV3 spurgte i forbindelse med valget, om en kontraktforlængelse med Lionel Messi er vigtig for FC Barcelona. Ifølge Marca svarede 65,7 % af medlemmerne, at en kontraktforlængelse med Messi er vigtig for den catalanske storklub, mens næsten en tredjedel – 30,7 % - svarede, at klubikonet kan undværes.

I slutningen af august 2020 indleverede 33-årige Messi en transferanmodning til ledelsen i FC Barcelona. Messi bestemte sig dog til at blive på Camp Nou, selvom forholdet til den daværende præsident Josep Maria Bartomeu efter sigende var skrantende. Søndagens præsidentvalg ændrer dog ikke på, at den argentinske troldmand, som har tilbragt næsten 21 år i Barca, endnu har kontraktudløb til sommer.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik