Fodbold nyheder

- At forlade Chelsea var den perfekte beslutning

Af Troels Drasbech

Kantspilleren trives nu i Serie A.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jeremie Boga har beskrevet sit valg om at forlade chelsea som 'den perfekte beslutning' for sin karriere. Den 24-årige kantspiller ankom til London-klubbens ungdomsakademi som 12-årig, og har i sin seniorkarriere været udlånt til Rennes, Granada og Birmingham.

I 2018 skiftede Boga dog officielt tilværelsen i Chelsea ud med Serie A og italienske Sassuolo. På trods af kun en enkelt kamp i senior-regi for Chelsea i 2017 har kantspilleren alligevel fundet rytmen i Serie A.

- At være i Chelsea og konstant blive lejet ud var bestemt en frustration for mig, men det kom heller ikke som en overraskelse. På det tidspunkt fik unge spillere ikke særlig mange muligheder i klubben, så den bedste beslutning for mig var at udvikle mig på lejeaftaler.

- Jeg dømmer ikke Chelsea for de manglende muligheder. Alle har deres egen vej, og jeg fulgte blot min egen - at forlade Chelsea var den perfekte beslutning for min karriere. I forhold til min udvikling er Sassuolo lige præcis det, jeg forventede på det tidspunkt, udtalte Boga til BBC Sport ifølge Goal.

Boga har spillet 79 kampe for den italienske klub og bidraget med 17 mål samt syv assists. Ifølge Transfermarkt har spilleren siden sit skifte tidoblet sin værdi, og er nu estimeret til en værdi på 150 millioner kroner, hvis en klub skulle købe den ivorianske kantspiller.

Mere om Jeremie Boga

Mere om Sassuolo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik