Fodbold nyheder

Officielt:
Juventus henter lejesvend på permanent aftale

Af Henrik Varbøl Andersen

Amerikaner har imponeret i storklubben, så de nu veksler lejeaftale til en længerevarende aftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

22-årige Weston McKennie er købt fri af Schalke 04, og dermed forlænger han sit ophold hos den italienske storklub Juventus, som har sikret midtbanemanden frem til 2025, skriver 90min. Det er en klausul i lejeaftalen, som Juventus har aktiveret, der nu sikrer dem fuld råderet over amerikaneren.

Italienerne lejede den talentfulde midtbanespiller tilbage i august sidste år, og på den korte tid har han imponeret stort i klubben. Med 31 kampe i alle turneringer og fem mål og to assist har han gjort sig populær allerede hos fansene.

I 2016 afviste amerikaneren en kontrakt hos Dallas i hjemlandet for at tage turen til Europa og nærmere bestemt Schalke 04 i Tyskland. I sin første sæson i det tyske blev det kun til en enkelt optræden, men sæsonen efter fik han sit gennembrud med hele 25 optrædener for ”Die Königsblaue”.

Handlen menes at koste Juventus op mod 140 millioner kroner med mulighed for yderligere betalinger afhængig af amerikanerens præstationer. Juventus har på deres hjemmeside bekræftet aftalen.

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik