Fodbold nyheder

Officielt:
Pokalfinalen spilles på Ceres Park i Aarhus

Af Rasmus Padkjær

Divisionsforeningen oplyser at Ceres Park, hvor AGF normalt har hjemmebane, har vundet æren af at være vært ved årets pokalfinale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Traditionen tro har finalen i Sydbank Pokalen altid fundet sted i Parken, men sidste år blev finalen rykket til Blue Water Arena, hvor Esbjerg normalt har hjemmebane. Det skete på baggrund af EM i Danmark, som dog endte med at blive udsat til i år. I Januar meddelte Divisionsforeningen så, at årets finale samt de to kommende finaler røg i udbud mellem AGF, Brøndby, FCK og Esbjerg. Divisionsforeningen har netop oplyst, at Ceres Park har vundet, og årets pokalfinale finder altså sted på AGF’s hjemmebane.

- Nu vides det jo af gode grunde endnu ikke, hvor mange fans det bliver muligt at have på lægterne, men vi glæder os til at invitere til finalefest og en af Danmarks største fodbolddage i “Smilets By” Aarhus på Ceres Park, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, i en pressemeddelelse.

Divisionsforeningen primære kriterie i udbuddet var, at stadionet til pokalfinalen skulle have plads til minimum 15.000 tilskuere. Der er otte hold tilbage i årets turnering. Det første kvartfinaler er blevet afviklet, og der venter returopgør i næste uge. Pokalfinalen spilles traditionen tro på Kristi himmelfartsdag, torsdag den 13. maj. Hvor finalen spilles i de kommende to år, vil divisionsforeningen afgøre senere i år.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik