Manchester C - Wolverhampton

England: Premier League
Manchester C L. Dendoncker (15), G. Jesus (80), R. Mahrez (90), G. Jesus (90)
Etihad StadiumFuld tid4-1
Wolverhampton C. Coady (61)
LineupReferat

Manchester City vandt for 21. gang i streg

Af Daniel Jensen

Wolves var her til aften på besøg i Manchester, da Manchester City hjemme på Etihad skulle forsøge at vinde sin 21. kamp i streg.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City spiller som et mesterhold i denne sæson, og de kom også flyvende fra start i mod Wolves her til aften. De lyseblå satte sig hurtigt på spillet, og efter et kvarters spil kom de også foran. Her fandt Rodri Ryiad Mahrez med et fantastisk sideskift, og så slog algerieren et hårdt fladt indlæg ind i boksen. Her sparkede Leander Dendoncker bolden ind i sit eget net, da belgieren var hårdt presset i ryggen af Raheem Sterling, og den engelske kantspiller havde med stor sandsynlighed sparket bolden i mål til 1-0, hvis Dendoncker ikke havde forsøgt at afværge situationen.

Wolves havde kun meget få sekvenser, hvor de var på bolden i en længere periode, men de formåede ikke at spille sig frem til chancer, som kunne true Manchester City-defensiven. Gæsterne havde dog godt styr på deres egen defensiv efter målet og på trods af det store overtal i boldbesiddelse, fik Manchester City heller ikke skabt det store.

Hjemmeholdet skulle dog få bolden i nettet igen kort før pausen. Wolves fik afværget et hjørnespark, men de mistede bolden foran eget felt i forsøget på at køre en omstilling. Her blev bolden slået indover af Mahrez, og i det lille felt stod Aymeric Laporte helt fri og sparkede bolden i mål. VAR kom dog i spil, og billederne viste at Laporte var minimalt i offside, så målet blev annulleret.

Manchester City gik derfor til pause kun foran med 1-0.

Allerede fem minutter inde i anden halvleg var Manchester City igen tæt på at gøre det til 2-0. Her spillede Kevin De Bryune en smart et-to med Sterling og sendte et reselut spark mod det lange hjørne. Rui Patricio i gæsternes mål hev dog en fantastisk redning ud af ærmet og fik slået bolden til hjørne.

Stik imod spil og chancer fik gæsterne bragt balance i regnskabet efter en times spil. Her fik Wolves et frispark, og det tog Joao Moutinho sig. Portugiseren slog en perfekt bold ind i feltet, som kaptajnen Conor Coady kom først på, og så headede midtstopperen bolden ind bag Ederson til 1-1. Blot minuttet senere fik Gabriel Jesus en kæmpe chance for at bringe de lyseblå foran igen, men brasilianeren sparkede forbi mål.

Målet gav Wolves troen på, at de kunne tage alle tre point, og de begyndte at få sat afslutninger på deres offensive omstillinger. Adama Traoré fik tre gange muligheden, men spanieren manglede kvalitet i alle afslutningerne. Manchester City blev dog også ved med at spille sig til muligheder, og et kvarter før tid var Sterling centimeter fra at score, men kantspillerens smarte afslutning med hælen gik snært forbi den ene stolpe.

Få minutter senere var Sterling igen få centimeter fra at score, men han måtte se sit glimrende langskudsforsøg tage det yderste af stolpen. Hjemmeholdet fortsatte det enorme pres og ti minutter før tid gav det pote.

Kyle Walker tog et godt løb i dybden og slog et hårdt indlæg ind i feltet. Her stod der ellers tre Wolves-spillere klar, men ingen af dem formåede at afværge situation ordentligt, og så lå bolden perfekt tilrette for Jesus, som denne gang resolut sparkede bolden ind bag en chanceløs Patricio.

Et minut før tid gjorde hjemmeholdet det også til 3-1, da Mahrez med en sikker afslutning lagde bolden over i det lange hjørne. 4-1 skulle det også blive i overtiden, da Jesus var hurtigst over en retur.

Manchester City har nu vundet 21 kampe i streg i alle turneringer og øger forspringet i Premier League til 15 ned til de nærmeste konkurrenter Manchester United på andenpladsen. Wolves taber derimod vigtige point i jagten på europæisk fodbold og forbliver på 12. pladsen.

Manchester C
(4-3-3)
31Ederson
2Kyle Walker
3Rúben Dias
14Aymeric Laporte
27João Cancelo
20Bernardo Silva ↩82
16Rodri Hernández
17Kevin De Bruyne (C)
26Riyad Mahrez
9Gabriel Jesus
7Raheem Sterling
Bænk
13Zack Steffen
10Sergio Agüero
21Ferrán Torres
5John Stones
11Oleksandr Zinchenko
50Eric García
8İlkay Gündoğan ↪82
25Fernandinho
47Philip Foden
Wolverhampton
(3-4-2-1)
11Rui Patrício
32Leander Dendoncker
16Conor Coady (C)
27Romain Saïss
2Ki-Jana Hoever
8Rúben Neves ↩90
28João Moutinho
19Jonny Castro ↩55
22Nélson Semedo
7Pedro Neto
37Adama Traoré
Bænk
21John Ruddy
12Willian José
17Fábio Silva ↪55
3Rayan Aït Nouri
15Willy Boly
49Max Kilman
18Morgan Gibbs-White
20Vitor Ferreira
54Owen Otasowie ↪90

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik