Fodbold nyheder

Citys vilde rekord - Guardiola vil have mere

Af Victor Nyrup

Manchester City har vundet deres seneste 20 kampe, men Pep Guardiola er ikke tilfreds endnu.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der blev slået rekord, da Manchester City i seneste spillerunde af Premier League slog West Ham 2-1 hjemme på Etihad Stadium, da sejren var den 20. i træk for Pep Guardiolas mandskab. De lyseblå fra Manchester har vundet alle deres kampe i alle turneringer, siden de spillede 1-1 med West Bromwich Albion tilbage i midt december sidste år.

Det er første gang nogensinde, at et hold fra den bedste engelske række har vundet 20 kampe i træk, men Kevin De Bruyne og co. mangler stadig at vinde deres næste tre opgør, hvis de skal udligne den rekord, som Bayern München satte i sidste sæson, hvor de vandt 23 kampe i træk. Rekorden fryder ” The Citizens´” manager Pep Guardiola, selvom den spanske succesmanager er mere optaget af, at Manchester City skal forsøge at veksle deres fremragende form til trofæer.

- Vi er glade for, hvad vi har udrettet, det kan vi ikke skjule. Hvis ingen hold har gjort det før, så må det være fordi, at det er en svær bedrift. Dog ved vi godt, at det der tæller i sidste ende er, om vi vinder trofæer eller ej. Derfor kan vi ikke bare sætte os på sofaen og beundre, hvor godt det går, siger Pep Guardiola ifølge BT Sports.

Manchester City møder i deres næste tre kampe Wolves, Manchester United og Southampton, og hvis de forsvarende vicemestre vinder de tre opgør, så kan de med en sejr over Fulham slå Bayern Münchens rekord på 23 sejre i træk.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik