Fodbold nyheder

Bundesliga-målscorer fremtiden for United?

Af Nicolai Christensen

Portugisiske Andre Silva har imponeret for Eintracht Frankfurt i denne sæson, som har gjort, at angriberen nu bliver rygtet til Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

25-årige Andre Silva slog i en tidlig alder igennem i Portugal, men sidenhen har han for hvert klubskifte gået et step ned ad rangstigen. Nu er Silva i Frankfurt, hvor han i denne sæson for alvor har imponeret de fleste.

19 ligamål er det blevet til for Silva, der kun er overgået af Robert Lewandowski, der har lavet 28. Det har vækket Manchester United’s interesse, og flere medier heriblandt The Sun har kunnet rapportere, at Silva’s agent, Jorge Mendes, vil forsøge at få en aftale kørt igennem med United, hvor Silva ville kunne blive en fremtidserstatning for Edinson Cavani.

Silva’s pris skulle angiveligt lægge på omkring 257 mio. kr., som er penge Frankfurt, ville kunne hente Luka Jovic tilbage til Frankfurt fra Real Madrid for. Altså en lille kabale, der ville kunne gå op.

Andre Silva er i gang med sin anden sæson i Eintracht Frankfurt, hvor han nu 60 kampe har scoret 36 mål og leveret 10 assist.

Mere om André Silva

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik