Fodbold nyheder

Arsenal presser skotske storklubber i kampen om League One-profil

Af Nicolai Christensen

Arsenal har eftersigende tilsluttet sig kampen om Wigan’s Kyle Joseph, der allerede er på blokken i de skotske storklubber Celtic og Glasgow Rangers.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal er ikke kendt for at handle i de lavere engelske rækker, men ikke desto mindre så skulle Mikel Arteta og Arsenal-ledelsen have fået øje på en spændende ung spiller i League One. The Mirror erfarer nemlig, at Arsenal er interesseret i Wigan’s kun 19-årige angriber ved navn Kyle Joseph.

Joseph fik sit gennembrud i sidste sæson, hvor han imponerede så meget på ungdomsniveau, at han op til denne sæson blev indlemmet i Wigan’s førsteholdstrup. I denne sæson er det så blevet til fem scoringer for Joseph i 14 kampe. Joseph der er opvokset i London, har repræsenteret Skotland på u-19-niveau seks gange, hvor det her er blevet til en enkelt scoring.

Det er ikke kun ”The Gunners”, der er ude efter Joseph, da både Celtic og Glasgow Rangers har kastet deres kærlighed på Wigan-angriberen. En af grundene til den store interesse i angriberen er, at Joseph til sommer står uden kontrakt, da hans kontrakt med Wigan udløber i slutningen af sæsonen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik