Fodbold nyheder

AGF nedlægger protest efter vanvidskamp

Af Jonathan Kjær Troelsen

Kampen mellem FCK og AGF kan få et efterspil efter sidstnævntes protest.

Article image
Ritzau-Scanpix

En fodboldkamp varer indtil dommerens sidste fløjt. Sådan plejer man at sige, men sådan var det ikke søndag aften. Her var den mere end det. FC København fik nemlig tildelt et straffespark, efter dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt havde fløjtet kampen af. Det skyldtes, at dommeren blev kaldt ud til VAR-skærmen på sidelinjen grundet en situation i kampens slutfase, og her havde han altså nået at afslutte kampen.

En mærkværdig afslutning på en ellers underholdende fodboldkamp, hvor Jonas Wind scorede på det kontroversielle straffespark, som københavnerne fik tildelt. Det betød, at begge hold fik et point efter 3-3-kampen. Men AGF-direktør Jacob Nielsen fastslår overfor Canal 9, at AGF vil nedlægge protest.

- Vi har nedlagt protest, og så må der være nogen, der kigger på det. Det er jo ikke sket før. Jeg kan ikke mindes det, siger direktøren.

Kampens dommer, Jørgen Daugbjerg Burchardt, har været ude at sige, at det var en fejl af ham, og han burde ikke have afsluttet kampen, før han havde været ude ved VAR-skærmen.


Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik