Fodbold nyheder

Ndombele:
Jeg ringede til mine venner og sagde jeg ville hjem

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det kan være svært som ung at rejse helt alene til et nyt land. Det kan en fransk Tottenham-spiller skrive under på.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tanguy Ndombele blev Tottenhams dyreste indkøb nogensinde, da han i sommeren 2019 skiftede tilværelsen i Lyon ud med London og Tottenham. I første sæson havde franskmanden svært ved at leve op til de store forventninger, og det første år i England var hårdt for ham.

- Det var utrolig hårdt. Jeg husker, at jeg ringede hjem til mine venner i Frankrig og sagde, at jeg ønskede at komme tilbage. Det var så hårdt, men måske var det, hvad jeg behøvede. Jeg havde behov for at vænne mig til det hårde arbejde, den type træning og vænne mig til det anderledes klima, siger Ndombele til websitet Football.London.com.

I sit andet år i England og sin anden sæson i Premier League går tingene bedre for den 24-årige franskmand. Han får mere spilletid har vænnet sig til det engelske liv.

- Det har uden tvivl gjort mig stærkere mentalt. Sidste sæson udviklede mig som atlet, fordi jeg ikke spillede ret meget. Jeg var meget skadet, hvilket jeg ikke er vant til, og vi var igennem en pandemi. Tider som disse kan du kun blive stærkere af, siger midtbanespilleren.

Mere om Tanguy NDombèlé

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik