Fodbold nyheder

Werner om målkrise:
- Den værste tid i min karriere

Af Niels Nedergaard

Timo Werner har haft det svært, siden han kom til Chelsea i sidste sommers transfervindue, og nu taler den tyske stjerneangriber ud om det, som han kalder sin værste tid i sin karriere.

Article image
Timo Werner, Chelsea

Forventningerne var tårnhøje til tyske Timo Werner, da han i sidste sommers transfervindue blev hentet til Chelsea fra RB Leipzig. Og den 24-årige angriber startede godt ud og lavede pænt med mål i starten af efteråret. Siden da er det dog gået ned ad bakke for tyskeren. Nu taler Timo Werner dog ud og sætter ord på den svære tid efter skiftet til det engelske.

- Perioden, hvor jeg ikke scorede, var den værste tid i min karriere, fordi jeg brændte så mange store chancer. Jeg plejer ikke at gå så længe uden at lave et mål, så jeg er virkelig glad for, at det sluttede for to kampe siden. Det var en svær tid, siger Timo Werner til Sky Sports.

Den tyske angriber fortryder dog ikke sit skifte til Chelsea. I stedet ser han skiftet som en måde at lære en masse nye ting på. Han mener samtidig ikke, at tiden i Chelsea samlet set har været den dårligste tid i hans karriere, selvom perioden uden mål var den hårdeste tid i karrieren for ham.

- Når jeg kigger tilbage på mit første halve år i Chelsea, så var det ikke den sværeste tid i min karriere, men den bedste tid til at lære nye ting. Når du har en periode, hvor du ikke scorer mål, lærer du også en masse om dig selv. Du lærer, hvordan du kan håndtere sådanne situationer. Og det var den bedste periode for mig at lære mest muligt i min karriere, lyder det fra Chelsea-angriberen.

Timo Werner har indtil videre spillet 34 kampe for Chelsea og dertil lavet ti mål og ni assists. En måltotal, som de fleste Chelsea-fans nok havde set, var en smule højere.

Senere søndag får Timo Werner dog mulighed for øge tallet på sin målkonto, når Chelsea hjemme på Stamford Bridge brager sammen med Manchester United.

Mere om Timo Werner

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik