Fodbold nyheder

Klub i kaos sender præsidenten på porten

Af Daniel Jensen

Det har været nogle hårde måneder, men nu ryster den franske klub posen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Marseille har været ramt at uro og kaos de sidste par måneder. Det hele startede, da utilfredse fans stormede klubbens træningsanlæg, fordi de var utilfredse med klubbens præsident, Jacques-Henri Eyraud, og holdets præstationer.

Herefter sagde træner Andre Villas-Boas sit job op, fordi klubben hentede en spiller, han ikke ville have, og det hele kulminerede, da klubben ville fjerne en aftale, der gjorde, at klubbens fanklubber kunne få gode priser på sæsonkort. Det fik fanklubberne til at opfordre til et boykot af klubben på sociale medier.

Det har klubben nu taget konsekvensen af og lavet de nødvendige ændringer. Først og fremmest bliver Jacques-Henri Eyraud erstattet som præsident af klubbens sportsdirektør Pablo Longoria. Udover det, så har klubben også annonceret, at den tidligere argentinske landstræner Jorge Sampaoli bliver ny cheftræner.

I en pressemeddelelse skriver klubbens ejer, Frank McCourt, følgende:

- Dette er et nyt kapitel for Marseille, og jeg er personligt forpligtet til at gøre det til en reel succes. Jeg har betroet præsidentposten til Pablo. Hans erfaring som sportsdirektør er kun overgået af hans kærlig til spillet. Hans hovedprioritet vil være at sætte fodbolden tilbage i hjertet af Marseille.


Mere om Marseille

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik