Fodbold nyheder

Hypet englænder lader til at være færdig i Arsenal

Af Nicolai Christensen

Reiss Nelson så længe ud til at skulle blive den næste store ting i Arsenal, men efter nogle skuffende sæsoner ser det nu ud til, at den unge englænder må kigge sig efter en ny klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Allerede som 17-årig fik Reiss Nelson debut for Arsenal i Europa League, og dengang havde Arsenal-fansene store forhåbninger til, at Nelson skulle være fremtidens mand i Arsenal. Sæsonen efter blev det til et udlån til Hoffenheim, hvor den dengang 18-årige englænder imponerede med flotte mål og stabilt spil.

Her et par år efter er det dog ikke gået, som Arsenal havde håbet på. I denne sæson er det kun blevet til to optrædener i Premier League for Mikel Artetas mandskab, og konkurrencen på kantpositionerne er stor, og fast spilletid må Nelson se langt efter.

Nu er det så også kommet frem ifølge Mirror, at Arsenal skulle være klar til at lade den 21-årige kantspiller forlade London-klubben til sommer. Arteta har selv udtalt, at det var planen, at Nelson skulle udlånes i det overståede vintertransfervindue, men det rette match kom ikke.

Med lignende spillere som Bukayo Saka, Gabriel Martinelli og Nicolas Pepe foran i hierarkiet så kunne en afsked med ”The Gunners” godt se ud til at blive en realitet. Interessen for 21-årige Nelson burde også være der, da han stadigvæk anses som en spiller med et stort potentiale, der bare ikke har fået det forløst i Arsenal.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik