Fodbold nyheder

Arteta planlægger ny Arsenal-kaptajn

Af Oscar A. Olesen

Flere Arsenal-spillere går en usikker fremtid i møde, og derfor overvejer Arteta angiveligt at finde en endegyldig kaptajn i ”The Gunners.”

Article image
Ritzau-Scanpix

Gennem de seneste sæsoner har mange forskellige spillere båret anførebindet for Arsenal. Blandt de seneste i rækken tæller navne som Laurent Koscielny, Granit Xhaka, Pierre-Emerick Aubameyang og senest er det Hector Bellerin, som har fået æren af at bære bindet i en række kampe. Bellerin bliver for tiden sat i kraftig forbindelse med Paris Saint-Germain, og derfor antages det i øjeblikket, at Arsenal-manageren Mikel Arteta kraftigt overvejer sin næste kaptajn nøje, hvilket kan blive offentliggjort inden den nuværende sæson afsluttes.

Ifølge udtalelser fra Arteta selv kunne noget tyde på, at den skotske venstreback Kieran Tierney er et varmt bud på dette. Den spanske træner roste i hvert fald Tierney til skyerne efter holdets 4-0-sejr over West Bromwich Albion i Premier League tilbage i starten af januar.

- Jeg tror sagtens, at han (Tierney, red.) kan blive Arsenal-anfører, da han har respekten og beundringen over for hver spiller i truppen samt over for alle medlemmer i trænerstaben. Han er meget naturlig af person og lidt genert, men han står for alt, hvad vi i klubben repræsenterer. Alle de værdier, som han besidder er i klubbens DNA, udtalte Mikel Arteta til Mirror.

Mere om Kieran Tierney

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik