Fodbold nyheder

Abramovich vil springe banken - byder 2 milliarder for Haaland til sommer

Af Silas Steiner

Roman Abramovich er klar til at smide et mastodontisk beløb efter Dortmunds Erlings Haaland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea er angiveligt på udkig efter en ny angriber, da sommerens storindkøb af både Timo Werner og Kai Havertz ikke har slået til i London-klubben. Her har Abramovich eftersigende kun udkig efter én mand, og det er Erling Haaland, som i øjeblikket rider videre på sin succesbølge i både Bundesligaen og Champions League. Mediet Football365 skriver, at ifølge TuttoMercatoWeb så skulle nordmanden var den absolutte transferprioritet for Roman Abramovich.

Mediet melder tilmed også, at London-klubben går efter at få underskrevet med Haaland allerede til sommer, selvom at angriberens frikøbsklausul på 584 millioner kroner kan indløses i 2022. Grundet interesseren fra andre storklubber såsom Manchester United, Manchester City og Real Madrid, så mener man ikke i Chelsea, at man ville kunne konkurrere med disse klubber om Haalands underskrift.

Derfor skulle Abramovich være opsat på at grave dybt i pengepungen for at give godt 2,2 milliarder kroner for nordmanden til sommer, hvilket i givet fald ville gøre Erling Haaland til den dyreste fodboldspiller nogensinde. Ifølge Football365 vil man gå benhårdt efter Haaland, også selvom Chelsea ikke skulle kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Erling Haaland har i denne sæson scoret 17 mål i 17 Bundesliga-kampe for Dortmund.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik