Rasmus Padkjær

Mandagens internationale rygter

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens internationale rygter.
Borussia Dortmund og den 20-årige norske angriber, Erling Haaland, har fortalt engelske klubber, at han kræver omtrent 670 millioner kroner for at skifte til sommer. (Star)

Bayern Münchens administrerende direktør, Karl-Heinz Rummenigge, har bekræftet, at klubben er ivrig efter at forlænge Süles kontrakt, men det hele afhænger af deres økonomiske situation. (Football London)

Juventus har en særdeles attraktiv 19-årige U-21-spiller rendende. Her er der tale om den rumænske forsvarsspiller, Radu Dragusin, som bliver forfulgt af flere engelske klubber såsom: Crystal Palace, Tottenham og Newcastle. (Corriere dello Sport)

Juventus-spilleren Dragusin er dog blevet opfordret til at forlænge sin kontrakt med klubben, som udløber ved afslutningen af sæsonen. (Football Italia)

Den 23-årige tyske midtbanespiller, Florian Neuhaus, har kastet tvivl over sin fremtid i Borussia Mönchengladbach, efter at han for nyligt er blevet sat i forbindelse med Liverpool. (Goal)

Juventus’ 27-årige argentinske angriber, Paulo Dybala, forventes at indlede forhandlinger om kontraktforlængelse med klubben i de kommende dage. (TuttoJuve)

Real Madrid har angiveligt udset sig den peruanske defensive midtbanespiller, Renato Tapia, fra ligakonkurrenterne Celta Vigo som backup til Casemiro. (Diario Goal)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER