Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

EM 2020: Det her skal du vide om slutrunden

Vidste du det?
EM2020 skulle sidste år have været en regulær europæisk folkefest på tværs af landegrænser, hvor man skulle have fejret turneringens jubilæum i 12 nationer. Her var der lagt op til åbningskamp i Rom og finaler i London - og så endda med EM-slutrundekampe på dansk jord. Sådan blev det som bekendt ikke, da verden blev ramt af en omfattende sundhedskrise. Vi ser dog så små enden på krisen og med de kan vi se frem til en sommer, hvor EM 2020 skal afvikles. Om turneringsformen bliver den samme - og om der i givet fald bliver lagt op til den folkefest som der før krisen var lagt op til, er endnu for usikkert at sige.

Men det er med alt sandsynlighed sikkert, at EM skal afvikles til sommer. Derfor har vi sammen med casinoportalen.dk fokus på, hvad man særlig skal vide om det nært forestående europæiske mesterskab i fodbold. Vi kigger på spørgsmålet om, hvorvidt der kommer til at være tilskuere på lægterne eller om de bliver for tomme tribuner - og dernæst ser vi på, hvilke kampe du som fodbold-fan skal glæde dig særligt til. Læs med og bliv klogere på sommerens EM-slutrunden.


Med eller uden tilskuere er endnu ikke afklaret
Spørgsmålet om, hvorvidt det bliver muligt at lukke tilskuere ind til kampe er endnu uvist. Lige nu er det en kamp mod tiden, og sundhedsmyndighederne på europæisk plan kæmper en indædt kamp for at stoppe omfanget af sundhedskrisen. Derfor kan man forestille sig en model, hvor man kun kan komme på stadion, hvis man kan fremvise en negativ test eller en form for vaccinepas. På den måde kan vi måske igen komme til folkefest på vores nationalstadions, men det er altså endnu for tidligt at sige noget om - vi må se tiden an og se på, hvad UEFA beslutter sig for, når den tid kommer.


Disse kampe er “must-watches” i gruppespillet
Uagtet om der kommer tilskuere og fans på lægterne til EM-slutrunden, så bliver der et par lækkerbiskner at se frem til for fodboldelskere i Europa. Først og fremmest er der Danmarks egen pulje, hvor kampen mellem Belgien og Danmark ser ud til at afgøre gruppen. Dernæst er der også de forsvarende europamestre Portugal mod metalhungrende Tyskland, og tilsidst århundredes arvefjendeopgør i England mod Skotland. Det er blot gruppespilskampe, men der er helt sikkert også masser af store brag, der skal udkæmpes i slutspillet. Der er med andre ord masser af god fodboldaction ved EM til sommer.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER