Fodbold nyheder

Arsène Wenger:
Thiago er et problem for Liverpool

Af Rasmus Padkjær

Liverpools midtbane har mistet aggressiviteten efter tilkomsten af Thiago Alcantara, mener Arsène Wenger.

Article image

Den spanske midtbanekreatør Thiago Alcantara skiftede i sommer fra de forsvarende tyske mestre, FC Bayern München, til de forsvarende engelske mestre, Liverpool FC, for omtrent 160 millioner kroner. Det var et skifte, som på papiret så rigtig godt ud for Liverpool, men ifølge den legendariske Arsenal-manager, Arsène Wenger, kan Thiago meget vel være problemet for de forsvarende engelske mestre i denne sæson:

- Thiago er for mig et eksempel på et typisk problem for en manager, siger Arséne Wenger til Football365 og fortsætter:

- Liverpool var meget sultne og aggressive på midtbanen. Som manager tænker man: “nu vil jeg gerne gøre holdet bedre, så jeg finder en teknisk spiller”. Når man så får en teknisk spiller, så mister man aggressionen på midtbanen og lidt af Liverpools styrke er blevet ødelagt.

- De har uden tvivl mindre kapacitet til at vinde bolden tilbage i dag, og de lider lidt mere. Så nogle gange, når man vil forbedre holdet, så ender man med at tage noget væk fra holdet, slutter den franske legende.

Statistikker fra denne sæson viser også, at Liverpool er dårligere, når de har Thiago på banen. I de ni kampe hvor Thiago har spillet mere end 60 minutter på banen, har Liverpool kun vundet to, spillet to uafgjorte og tabt fem. Det giver altså en sejrsrate på 22 procent, når Thiago spiller, hvilket indikerer, at der er et problem.

De forsvarende mestre ligger i skrivende stund på en sjetteplads i Premier League, hvor man har tabt de sidste tre kampe i streg. Merseyside-klubben fik dog lidt medvind, da de slog RB Leipzig i tirsdagens Champions League-kamp.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik