Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Alaba: Det handler ikke om penge

Den østrigske landsholdsspiller forlader til sommer Bayern München, men ifølge ham selv er det ikke på grund af penge.
Rygterne har længe sviret omkring fremtiden for David Alaba, og i dag blev det gjort officielt, at den 28-årige forsvarsspiller forlader Bayern München til sommer efter 13 år i det sydtyske. Tyske medier har længe spekuleret i, at kontrakten ikke blev forlænget, fordi østrigerens lønkrav var for høje, men det afviser Alaba i dag overfor tyske Bild:

- Penge var ikke en faktor for mig. Vi havde altid positive diskussioner internt, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

David Alaba brugte også muligheden for at sætte nogle ord på, hvor svær en beslutning det var, og hvorfor han i sidste ende har valgt ikke at forlænge sin kontrakt:

- Det var ikke en let beslutning, fordi jeg har været her i 13 år, og klubben betyder meget for mig. Alle i Bayern kæmpede for, at jeg blev, og derfor var det en meget vanskelig beslutning, men i sidste ende tog jeg en beslutning om at prøve noget nyt. Jeg vil have en anden udfordring og udvikle mig selv yderligere, både på og uden for banen. Jeg vil ud af min komfortzone.

David Alaba har i løbet af sine år i klubben spillet 415 kampe for Bayern München, og han kan skrive flere på i løbet af den igangværende sæson. Derudover er det blevet til ni tyske mesterskaber, seks pokaltitler og to Champions League-trofæer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER