Fodbold nyheder

Ekspert:
Det var at ydmyge Kasper Kusk

Af Rasmus Padkjær

Kasper Kusk fejrede sin 200-kamps jubilæum på tribunen, efter at AaB-spilleren var blevet vraget til gårsdagens kamp mod Randers FC.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da AaB i gårsdagens kamp tog i mod Randers FC i 3F Superligaen, var Kasper Kusk helt udeladt af AaB-truppen. Det var naturligvis opsigtsvækkende, at en af de største profiler i AaB var blevet henvist til en plads på tribunen. Ikke engang en plads på bænken kunne det blive til for Kasper Kusk.

Traditionen tro skulle Kasper Kusk hyldes med blomster for sin kamp nummer 200 for AaB, som han rundede i sidste spillerunde, hvor han blev indskiftet i det 82’ minut i kampen mod Brøndby IF, som endte 1-1. Hyldesten skulle foregå før gårsdagens kamp mod Randers FC, hvor Kasper Kusk slet ikke var at finde i truppen. Det mener fodboldekspert, Flemming Povlsen, var en ydmygelse af AaB-spilleren:

- Jeg hæfter mig ved, at efter Kasper Kusk er udeladt af truppen, skal han ind på banen og have blomster på et stadion, der er fuldstændig mennesketomt. Jeg håber, det er aftalt med Kasper Kusk, for hvis jeg var ham, og havde 200-kamps jubilæum og var sendt på tribunen, så havde jeg sagt til Inge André Olsen: “Det laver I ikke med mig. Det kan i gøre på et andet tidspunkt, når jeg kan bidrage med noget, siger han til Eurosport og tilføjer:

- Jeg synes, det var at ydmyge Kasper Kusk. Jeg ved ikke om jeg havde mulighed for at sige fra eller til, men jeg havde ikke gjort det. Jeg havde ikke taget imod blomster velvidende, at jeg bare skulle sidde deroppe og kigge.

AaB’s cheftræner Martí Cifuentes forklarede efter opgøret, at Kusk var sat af, fordi han ikke havde kreeret nok på banen siden hans ankomst. Det er en udtagelse hovedpersonen selv ikke er enig i:

- Jeg er selvfølgelig skuffet, og jeg er ikke enig i, at jeg har været så dårlig, at jeg skulle sidde på tribunen. Jeg synes, særligt afslutningen på efteråret var rigtig fin, men jeg må tage skeen i den anden hånd og levere endnu mere til træning, så skal min chance nok komme igen, sagde Kasper Kusk til Ekstra Bladet.

Næste chance for spilletid til Kasper Kusk er på fredag den 19. februar, når AaB tager imod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland.

Mere om Kasper Kusk

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik