Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Rasmus Padkjær

Diogo Jota er verdens bedste

Den skadede Liverpool-spiller Diogo Jota har brugt skadespausen på at blive verdens bedste til konsolspillet Fifa.
Liverpool hentede i sommers den 24-årige Diogo Jota i Premier League-klubben Wolves. Den portugisiske landsholdsspiller har fået en forrygende start på tilværelsen i Merseyside-klubben, hvor han har scoret ni mål i 15 kampe på tværs af alle turneringer. I december pådrog angriberen sig en knæskade i Champions League-kampen mod danske FC Midtjylland, som satte en stopper for den gode stime.

Den gode stime har Diogo Jota dog fortsat i konsolspillet Fifa. For det er ikke kun på grønsværen at Diogo Jota er god, det viser sig nemlig at portugiseren er afsindig god til Fifa. Jota formåede i denne weekend for anden gang at vinde alle 30 kampe i weekendligaen af Fifa Ultimate Team. Det betyder, at han er rykket op på førstepladsen på ranglisten over verdens bedste spillere i Fifa Ultimate Teams Champions.

- Det har været en stor passion for mig, siden min far gav mig en PlayStation som barn. Jeg har altid spillet fodbold på den, fortæller Diogo Jota til The Athletic.

- Jeg sagde jo, jeg ville spille, indtil jeg tabte, skrev Jota efterfølgende på sin Intagram-story ovenpå den utrolige bedrift.

Ifølge beIN Sports er Diogo Jota tilbage på grønsværen om kun et par uger, hvilket Liverpool-fansene kan se frem til.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER