Fodbold nyheder

AaB får ny spiller i Superliga-truppen

Af Rasmus Padkjær

Den unge komet Marcus Hannesbo rykkes permanent op i AaB’s Superligatrup.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den nordjyske klub AaB har netop annonceret, at man rykker den unge kantspiller, Marcus Hannesbo, op i klubbens Superligatrup. Det sker et halvt år før planlagt, og kommer efter en lovende start på forårssæsonen for den 18-årige spiller. Han scorede det eneste mål for AaB i 1-3 nederlaget i træningskampen mod FCM. Det resulterede i en startplads i forårspremieren mod FCK og en startplads i AaB’s seneste kamp mod Brøndby, hvor den unge spillere kvitterede med et mål i begge kampe. AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler sig begrejstret om den unge spiller:

- Siden vores opstart i begyndelsen af januar under vores nye cheftræner Martí Cifuentes har Hannesbos udvikling taget bemærkelsesværdi fart, og Marcus har virkelig formået at gribe chancen, siger han til aabsport.dk

- Han er klubbens hurtigste spiller, han er gennembrudsfarlig og har en god fysik, og så er han ydmyg og parat til at arbejde hårdt, hvilket han bliver belønnet for.

Marcus Hannesbo bliver den 12. spiller ud af 26 spillere i truppen, som har spillet ungdomsfodbold i klubben. 18 årige Hannesbo skiftede til AaB i 2013 i en alder af 11 år fra partnerklubben Støvring I.F. I 2020 fik den unge spiller debut på Danmarks u19-landshold, og i 2021 fik han så debut for AaB. Her ser han frem til at fortsætte sin udvikling:

- Det er megafedt med den tillid, som Martí og AaB viser mig. Opstarten har på alle måder overgået mine forventninger. Jeg havde en fin pre-season og har fået to startpladser i de to første kampe, hvor jeg har scoret to mål og føler, at jeg har vist, hvad jeg kan byde ind med, siger Marcus Hannesbo til aabsport.dk og fortsætter:

- Planen var, at jeg skulle rykke op i truppen til sommer, men at det allerede sker nu, ser jeg som et stort klap på skulderen. Nu skal jeg gå efter at være en fast del af holdet tidligere, end jeg måske havde forventet. Og så gælder det om at bygge på og suge til mig, for jeg har stadig meget at lære, og jeg kan allerede nu mærke, at de højere krav, der stilles på Superligaholdet, giver mig gode muligheder for at udvikle mig.

Marcus Hannesbo har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2025.

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik