Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Troels Drasbech

- Det lignede et hadsforhold

Ifølge Andy Townsend var de to stjerner umiddelbart ikke glade for hinanden.
Den famøse Premier League-kommentator Andy Townsend føler, at Mohamed Salah og Sadio Mane har haft et dårligt forhold til hinanden tidligere på sæsonen. Et generelt emne, som har floreret rundt af flere omgange angående den offensive Liverpool-duo.

Kommentatoren påpegede, hvordan stjernernes manglende kemi angiveligt påvirkede mandskabet på negativ vis i denne sæson - Townsend ser dog på forholdet som værende i bedring:

- Det lignede et hadsforhold mellem Salah og Mane tidligere på sæsonen. Det er ikke første gang, det sker, at spillere ikke kan enes på det samme hold. Det er noget, man lever med, men for mig lignede det, at deres forhold påvirkede resten af holdet en smule. Det gjorde det. Det ligner mere nu, at de har overkommet deres uoverenstemmelser, udtalte Townsend til talkSPORT ifølge Anfield Watch.

Hvorvidt der rent faktisk har været dårlig kemi mellem de to stjerner, vil indtil videre fortsat blot være spekulationer. Mane og Salah har dog begge to haft en enorm indflydelse på Liverpools store succes i de seneste år, hvor de har ført Liverpool til i alt fire store titler.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER