Niels Nedergaard

Avis: SønderjyskE tæt på Hobro-profil

Ifølge B.T. er SønderjyskE tæt på at forstærke sig med Hobro-profilen Christian Cappis.
SønderjyskE er angiveligt tæt på at kapre Hobros amerikanske profil Christian Cappis. Det skriver B.T.

Allerede tidligere har Christian Cappis været rygtet væk fra Hobro, og faktisk har SønderjyskE jagtet ham længe. Men et skifte blev aldrig til noget i efteråret, da transfervinduet sidst var åbent.

Samtidig har Christian Cappis haft problemer med sin arbejdstilladelse, hvorfor han for en stund ikke var Hobro-spiller. Det hele endte dog med, at han kom tilbage til 1. divisions-klubben, men nu ser han igen ud til at være fortid i klubben.

I hvert fald skriver B.T. nu, at SønderjyskE er meget tæt på at lukke en handel med amerikaneren. Det vides dog endnu ikke, hvor lang kontrakten bliver med sønderjyderne.
Hobro afviste dog forleden et bud fra SønderjyskE, men Glen Riddersholm og co. har tilsyneladende ikke givet op i kampen om amerikanerens underskrift.

Og nu ligner det altså, at det endelig lykkes for Superliga-klubben at hente Cappis til Sønderjylland.

I forvejen har SønderjyskE hentet Bård Finne i norske Vålerenga samt Emil Holm i IFK Göteborg. Til gengæld har man sagt farvel til sin store profil Alexander Bah, der er taget en tur til Slavia Pragh. Nu ser det dog ud til, at sønderjyderne forstærker sig yderligere med Christian Cappis.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER