Fodbold nyheder

Paredes til Messi:
Kom til Paris

Af Henrik Varbøl Andersen

I Paris har de en drøm om, at den argentinske superstjerne i næste sæson trækker deres trøje over hovedet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messi kan forlade FC Barcelona kvit og frit til sommer, og kampen om ham er formentlig allerede godt i gang. Stenrige Paris Saint-Germain nævnes som en af de mest seriøse bejlere og Leandro Paredes, som spiller i klubben nu, er ikke i tvivl om, at han gerne ser sin landsmand i den franske hovedstad:

- Det er naturligt, at alle gerne vil have Messi på deres hold, men det er Leonardo og præsidentens opgave, at overbevise ham om, at han skal til os. Det er også en stor beslutning for Leo Messi. Han vil vælge, hvad der er bedst for ham, men selvfølgelig vil det være fantastisk at få en spiller som ham, fortæller Paredes til de fremmødte journalister i Paris ifølge Goal.

Franskmændene er naturligvis blandt favoritterne til at kunne give Messi den løn, han formentlig vil forlange. Derudover vil det måske også tælle, at han vil få chancen for at spille med flere af sine landsmænd, ligesom argentinske Mauricio Pochettino er chefen i klubben.

En anden favorit til at hente superstjernen er Manchester City. Som Paris har de også lønmidlerne klar til at honorere Messi på fornem vis, og med Pep Guardiola i spidsen vil det nok også kunne trække Messi i englændernes retning.

Spillet om argentineren er i gang og vil uden tvivl fortsætte de næste par måneder.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik