Fodbold nyheder

Real Madrid-spiller på vej væk

Af Jonas Sørensen

Efter at have skiftet til Real Madrid i sommeren 2019, har det været nogle svære sæsoner for Luka Jovic. Nu bliver han kædet sammen med sin tidligere klub Eintracht Frankfurt på en lejeaftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luka Jovic havde i 2017-19 sit gennembrud for Eintracht Frankfurt, hvor han scorede 36 mål i 75 kampe. Hans præstationer var med til at få Frankfurt i DFB-pokalen, samt semifinalen i Euroleague. Det fik Real Madrid til, at åbne øjnene op for den talentfulde angriber, der blev solgt for 60 millioner euro.

Nu er han efter nogle dårlige sæsoner, hvor han kun har scoret to mål og lagt op til fire, på vej væk fra den spanske klub. Hans tidligere klub, Eintracht Frankfurt, skulle efter sigende være tæt på at lande en lejeaftale på den serbiske angriber. Det skriver sport direktøren for Eintracht Frankfurt, Fredi Bobic.

- Luka Jovic er tæt på at komme her på en lejeaftale der gælder indtil sommer. Vi skal stadig have de sidste ting på plads, lægetjekket for eksempel. Hvis alt falder på plads vil han snart være her hos os, siger Fredi Bobic ifølge Eintracht Frankfurts twitter.

Der har ud over Eintracht Frankfurt, også været interesse fra AC Milan og Wolves.

Mere om Luka Jović

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik