Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Pogba bryder tavsheden

Manchester United-stjernen Paul Pogba åbner nu op, efter hans agent, Mino Raiola, for nylig åbent meldte ud, at franskmanden var færdig i klubben.
En udtalelse fra Paul Pogbas agent, Mino Raiola, skabte heftig debat i medierne. Her fortalte agenten følgende forud for Manchester Uniteds kamp i Champions League mod RB Leipzig.

- Jeg kan sige, at det er slut for Paul Pogba i Manchester United, sagde agenten til det italienske medie Tuttosport.

Nu reagerer den franske United-stjerne dog på agentens udtalelser. Det gør han i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han har op mod 42,5 millioner følgere.

”Jeg har altid kæmpet og vil altid kæmpe for Manchester United, mine holdkammerater og fansene. Bla bla (løs snak, red) er ikke vigtigt. Fremtiden er fjern, og i dag er det det her, der betyder noget, og jeg vil være hundrede procent involveret i det,” skriver Paul Pogba i sit opslag på Instagram.

Om opslaget er rettet direkte imod agentens udtalelser, vides ikke med sikkerhed. Men i opslaget gør midtbanespilleren det klart, at folk ikke skal udtale sig, når de ikke ved, hvad der foregår internt i klubben.

”Vi er altid stærke sammen. Alt det her er mellem klubben og mig selv, og det vil aldrig ændre sig. Når du ikke ved, hvad der foregår internt, skal du lade være at udtale dig,” lyder det i opslaget fra en ærlig Paul Pogba.

Den 27-årige franske stjerne har spillet 179 kampe for Manchester United. Han har desuden haft sin fodboldopdragelse i den engelske storklub, hvor han spillede som ungdomsspiller, inden han blev solgt til Juventus.

Rygterne om et muligt exit fra Old Trafford vil dog ingen ende tage. Senest er Pogba blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til Juventus, mens han tidligere har været meldt parat til et skifte til Real Madrid af flere omgange.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER