Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 2
(2 - 1)
Lazio
Club Brugge
J. Correa (12), C. Immobile (27)
R. Vormer (15), E. Sobol (39), H. Vanaken (76)
Obaida El-Itr

Optakt: Lazio - Club Brugge

Indkast.dk kigger frem mod en af Champions League-rundens tidlige kampe mellem Lazio og Club Brugge.
Kommentar:
Tirsdag Klokken 18:55 fløjtes slaget mellem Lazio og Club Brugge igang, og det er meget muligt, at Stadio Olympico i Rom bliver en blodig kamparena. De to mandskaber kæmper nemlig om en plads blandt de 16 bedste i Champions League. Gruppens bundprop, Zenit, kan ikke nå videre avancement, og Gruppens tophold, Dortmund, er sikret deltagelse i ottendedelsfinalerne. Romerne skal kun bruge et enkelt point, mens belgierne ikke kan bruge andet end en sejr.

Club Brugge lander i Rom med en fin portion selvtillid i bagagen. Belgierne slog sikkert Zenit med 3-0 i den seneste Champions League-kamp, og i den hjemmelige liga frister de en tilværelse på andenpladsen - ét point bag Genk. Det omvendte opgør endte 1-1, så det belgiske mandskab kan sagtens drille Serie A-klubben. Det skal dog nævnes, at Immobile og andre profiler sad ude med Corona.

Lazio er helt klart favoritter til morgendagens opgør, og alt andet end en sejr på hjemmebane vil være en fiasko for Inzaghi og co. Godt nok ligger Lazio på en syvendeplads i Serie A, men romerne har faktisk kun tabt én af de sidste 11 kampe. Weekendens kamp mod Spezia bød på en 2-1-sejr, og efter en times spil blev Luis Alberto og Immobile hevet ud for ikke at risikere noget frem mod morgendagens opgør. Skal belgierne have en chance, bliver de nødt til at dæmme op for Lazios italienske målsluger. Ciro Immobile har scoret de seneste fem kampe, og den tidligere Dortmund-spiller skal ikke bruge meget plads, før bolden ligger i nettet.

Karantæner og skader:
Lazio:
Muriqi (muskelskade) Correa og Patric er tvivlsomme.

Club Brugge:
Mitrović (hælskade), Diatta (muskelskade) Van der Brempt, Deli og Vormer er tvivlsomme.

Bud på kampens profil:
Det er virkelig svært at komme udenom Ciro Immobile, som højst sandsynligt kommer til at skabe en del ravage i belgiernes felt i morgen. Han scorer minimum to kasser.

Bud på kampens resultat:

Lazio vinder 2-0.

Kampen spilles tirsdag d. 08/12/2020 klokken 18:55. Opgøret dømmes af rutinerede Cüneyt Çakır og kan ses på TV3 Max eller Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER