Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 2
(2 - 1)
Lazio
Club Brugge
J. Correa (12), C. Immobile (27)
R. Vormer (15), E. Sobol (39), H. Vanaken (76)
Daniel Eckford-Olsen

Lazio slap med skrækken

I tirsdagens CL-runde var det meste åbent i gruppe F, Lazio formåede mod Clu Brügge at gøre det spændene, på trods af overtal og to føringer.
Tirsdagens række af Champions League-kampe blev skudt i gang med gruppe F, der skulle Lazio se om de med en sejr over Club Brügge kunne nappe en førsteplads foran næsen på Dortmund. Omvendt kunne Club Brügge stadig nå at drille Lazio og måske nappe billeten videre i turneringen med en udesejr. På Stadio Olympico stod to topmotiveret hold klar. Videre avancement kunne virkelig kickstarte klubbernes CL-sæson, derfor var begge startopstillinger fyldt med taktiske sind og målrettede blikke.

I netop de to startopstillinger fandt man ikke de største overraskelser, Lazio stillede op i den vant 3-5-2 med topscorer Immobile på toppen sammen med Correra der igen har fundet vej ind på holdet. Anderledes var det i den belgiske lejr, hvor træner Phillipe Clement ville prøve kræfter med tre mand nede bagved, som betød at de to normale backs pludselig blev til wingbacks i stedet for.

Begge hold lagde ingen fingre i mellem fra start, begge hold virkede opsatte på sejr. Kampen nåede heller ikke at være ret gammel før Correra bragte italienerne foran, og efter blot ét enkelt kvarter udlignede hollandske Ruud Vormer for belgierne. Kampen bulrede ikke ligefrem fra målfelt til målfelt da Lazio stille og roligt lod spillet opbygge på egen banehalvdel. Efter en lille halv time fik italienerne dog sneget sig op i modsatte felt og tiltvang et straffespark som den altoverskyggende stjerne Immobile glædeligt kvitteret med et føringsmål.

De føromtalte wingbacks hos Club Brügge nåede allerede at få spillet en hovedrolle inden pausen, Eduard Sobol der befandt sig på den venstre side af midtbanen, havde i løbet af halvlegen fået en advarsel og var kort efter tæt på at blive præsenteret for sit andet gule kort. Men kort før pausen kunne dommeren ikke holde kortet i lommen mere, og ukrainske Eduard Sobol kunne grundet en klodset tackling gå tidligt bad.

Store dele af anden halvleg blev ligeledes spillet med Lazio-fødder, belgierne kunne med en mand mindre ikke gøre det store ved den store mængde af italiensk boldbessiddelse. Club Brügge nåede dog at gøre det spændende med en udligning i slutfasen, men trods et solidt pres og et overlæggerforsøg kunne belgierne ikke få mere end uafgjort med fra Rom. Lazio slipper dermed med skrækken og det bliver i denne omgang Lazio der kan forberede sig på 1/8-delsfinalerne mens Club Brügge må en tur i Europa League.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER