Fodbold nyheder

Bayern München har udset sig stjerneduo

Af Raymund Nelausen

Bayern München er ved at forberede sig på fremtiden, og de har derfor indledt jagten på Borussia Mönchengladbach profilerne Denis Zakaria og Florian Neuhaus.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Bayern München har et af Europas stærkeste mandskaber, og det vil de gerne fortsætte med at have i fremtiden. De er derfor i gang med at hente profiler hos deres konkurrenter, som de tidligere har haft stor succes med.

Denne gang er der tale om Borussia Mönchengladbachs Denis Zakaria og Florian Neuhaus, som “Die Rekordmeister” vil hente til klubben. Begge har været vigtige spillere for Gladbach, hvor de blandt andet i denne sæsons Champions League har imponeret stort.

Den store succes har derfor også skabt interesse fra andre europæiske klubber. Denis Zakaria er eftertragtet blandt flere engelske klubber, men ifølge det tyske medie Sport Bild mener Bayern, at de har en fordel i jagten på Zakaria.

Hansi Flick vil dog helst have, at handlen med Neuhaus bliver en realitet. Han er stor fan af midtbanespilleren, som er ved at spille sig til en fast plads på det tyske landshold. Neuhaus har dog kontrakt med Gladbach frem til 2024, så der skal et stort beløb på bordet fra de tyske mestre.

Florian Neuhaus er vurderet til 210 millioner, men den sum kommer til at vokse, hvis tyskeren fortsætter med sin gode form i både Bundesliga og Champions League. Denis Zakarias kontrakt udløber i 2022, og han kan komme til at koste 300 millioner at købe fri.

Mere om Gladbach

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik