Fodbold nyheder

Sergio Ramos godt på vej imod rekord

Af Nicolai Christensen

Sergio Ramos spillede i går sin landskamp nummer 177 for det spanske landshold, og det bringer ham derfor op på en delt femteplads over de spillere med flest kampe for deres landshold.

Dean Mouhtaropoulos/Reuters/Ritzau Scanpix
Dean Mouhtaropoulos/Reuters/Ritzau Scanpix

I onsdags udlignede spanieren Gianluigi Buffons 176 landskampe, og i går tangerede midterforsvaren mexicanske Claudio Ramos 177 landskampe, hvilket nu placerer Ramos på en delt femteplads sammen med mexicaneren over flest landskampe for sit land.

Over de to ligger Bader Al-Mutawa og Mohamed Al-Deayea fra henholdsvis Kuwait og Saudi-Arabien med 178 landskampe. Ahmed Mubarak fra Oman med 179, og så Ahmed Hassen fra Egypten med 184 landskampe, som han fik i årene fra 1995-2012.

Tirsdag kan den 34-årige Real Madrid-profil spille sig op på en delt fjerdeplads, hvis han kommer i spil i Spaniens Nations League-opgør imod Tyskland. Grundet, at Ramos er 34 år, og stadigvæk leverer på et meget højt niveau, ligger det også i kortene, at rekorden for flest landskampe for sit landshold på et tidspunkt nok kommer til at blive holdt af Sergio Ramos.

Mere om Sergio Ramos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea