Fodbold nyheder

Ikke United - Deeney anbefaler Ronaldo til PL-klub

Af Troels Drasbech

Den tidligere PL-angriber har sin egen klare vision for Ronaldos fremtid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldo rygtes væk fra Juventus, når sommer-vinduet åbner i 2021, hvor portugiseren vil have et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Torino-klubben. Nu får den 35-årige stjerne et godt råd med på vejen af den tidligere PL-angriber, Troy Deeney.

Den ikoniske angriber fra Watford øjner et godt samarbejde mellem Ronaldo og portugiser-rige Wolverhampton, hvor begge parter har en forbindelse til super-agenten, Jorge Mendes. Den femdobbelte Ballon d'Or-vinder er stadig et varmt navn på transfermarkedet, hvor han allerede har scoret seks mål i fire kampe i Serie A.

- Jeg synes mere en klub som Wolves med den portugisiske forbindelse - det vil sandsynligvis virke. Klubben som ender med ham får et ubeskriveligt talent. Du får ikke den samme Ronaldo, som man havde i Manchester United, hvilket altid vil være sammenligningspunktet.

- Du vil stadig få mål fra Ronaldo - det er ofte den første tanke hos folk, om han stadig har niveauet, udtalte Deeney til TalkSport ifølge Mirror.

Deeney anser Ronaldo som den endelige brik i puslespillet for, at Wolverhampton kunne tage det sidste og afgørende spadestik i toppen af Premier League.

- Jeg synes Wolves skaber noget med de spillere, de har, hvor de vil presse på for en plads i top seks inden for de næste få år. Hvis de vil nå til det næste niveau, så er det en spiller (Ronaldo, red.), man skal gå efter, afsluttede Deeney.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik