Fodbold nyheder

Randers-kant er venner med Rashford og Tuanzebe

Af Jonathan Kjær Troelsen

Tosin Kehinde fra Randers FC har to kammerater i Manchester United-truppen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Randers’ offensive profil Tosin Kehinde har en fortid i ungdomsafdelingen hos Manchester United. Her spillede han sammen med de nuværende Manchester United-spillere Marcus Rashford og Axel Tuanzebe, hvor især førstnævnte er en stor profil. Men selvom Kehinde er endt på en lidt mindre hylde, har han stadig kontakt med sine tidligere holdkammerater.

- Det var fantastisk. Vi gik gennem årgangene samme, fra jeg kom, til han kom på førsteholdet. Han er en god person at være omkring, rigtig flink, og man kunne altid se hans talent. Så det var ikke den store overraskelse, da han slog igennem, siger Kehinde om Rashford til TV3 Sport.

- Han var nede på jorden og er rigtig flink. Med alt det han har opnået, har han aldrig slået mig som en flashy person eller andet. Jeg taler stadig med nogen af dem. Marcus og Axel Tuanzebe, og vi taler bare om, hvordan det går.

- Det gør mig stolt at se dem nu, for jeg var med dem fra begyndelsen, og jeg ved, hvor meget de har lagt i det. Det er dejligt at se ens venner opnå fantastiske ting.

22-årige Kehinde har også en fortid i Manchester Citys ungdomsafdeling. I 2013 tog han det forbudte skifte fra den blå til den røde Manchester-klub.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik