Bernard (19)
B. Fernandes (25), B. Fernandes (32), E. Cavani (90)
Nicolai Christensen

United afværger mulig Solskjær-fyring

Der var enormt pres på Ole Gunnar Solskjær inden dagens opgør imod Everton, og det kan være at presset på nordmanden vil være forsvundet for én stund efter en 3-1-sejr til United over Everton på Goodison Park.
Premier Leagues tidlige kamp denne lørdag stod imellem Everton og Manchester United. Everton kom ind til kampen efter en skuffende indsats i sidste weekend ude imod Newcastle, hvor det blev til et 1-2-nederlag. Men det største pres måtte siges at være på modstanderne fra Manchester og specielt Ole Gunnar Solskjær. En skuffende sæsonstart har startet rygter om en fyringstruet nordmand, så for at få de rygter lidt på køl ville en sejr i dag være en god ide.

Efter 19 minutters spil faldt kampens åbningsmål, da brasilianske Bernard efter et træk ind i banen sparkede bolden ind mellem Aaron Wan-Bissaka´s ben, og så var David De Gea prisgivet i United-målet. 1-0 til Everton.

Den føring holdte ikke længe, da Luka Shaw i det 24. minut slog et indlæg lige ind i panden på Bruno Fernandes, der flot headede bolden ind bagved Jordan Pickford. 1-1.

Målene fortsatte med at komme, og igen var det gæsterne, der kom på tavlen. Endnu engang var det portugisiske Fernandes, der var indblandet, da han lagde et indlæg ind imod Marcus Rashford i det 32. minut. Indlægget blev dog ikke ramt og gik direkte i kassen, så for anden gang her til formiddag var det Fernandes med målet. 2-1 til United.

Flere mål fik vi ikke i en yderst underholdende første halvleg, og United kunne derfor gå til pause med en 2-1-føring.

Anden halvleg var i et lidt lavere tempo end i første halvleg, og der var ikke de store chancer, så de mest nævneværdige episoder var svinestreger fra Pickford i Everton-målet, der i en meget specielt situation endte med at sparke Harry Maguire. Lige præcis Maguire var dog heller ikke for fin til at gå til den, da han efter en offside fløjtet på Everton´s Lucas Digne kom glidende med en strakt fod på Digne´s fod, som skabte lidt drama mellem aktørerne på banen. Anden halvleg var generelt yderst hårdt spillet, hvor begge mandskaber skiftedes lidt til at komme med nogle små svinestreger.

Mål kom der ikke i opgørets sidste 45 min., skulle man tro, men i det femte tillægsminut fik United en kontra, hvor Bruno Fernandes spillede den ud til en helt fri Edinson Cavani, der kunne score sit første United-mål. Det endte derfor 3-1 til United over Everton.

Med sejren kommer United op på 10 point og en foreløbig 13. plads. Everton forbliver på 13 point, og kan hvis de er uheldige med andre holds resultater denne weekend ende med at skulle gå på landskampspause placeret på noget, der ligner en niende- eller tiendeplads. En placering Carlo Ancelotti nok ikke ville have forventet efter deres flotte start med fire sejre i streg.