Fodbold nyheder

Medie:
West Ham ude efter Real Madrid-spiller

Af Raymund Nelausen

Ifølge en kilde med insiderviden om West Ham vil David Moyes hente Luka Jovic til klubben under det kommende transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Ham United skulle angiveligt være interesseret i Real Madrids Luka Jovic. Ifølge ExWHUemployee, der har insiderviden om West Ham, vil klubben forsøge at hente angriberen på en lejeaftale til januar.

Det er kommet frem i The West Ham Way podcast, hvor ExWHUemployee var inviteret med som gæst. Desuden udtalte han i podcasten, at de to klubber ikke har nogen aftale på plads, men at London-klubben vil forsøge.

The Mirror har også tidligere skrevet om West Hams interesse i Luka Jovic. Angriberen har haft det svært i Real Madrid, hvor han endnu ikke har fået sit store gennembrud, men ifølge et spansk medie bliver det dog ikke i januar, at Jovic får lov til at skifte.

Mediet Defensa Central skriver, at Zinedine Zidane ikke er villig til at lade Luka Jovic gå, og at den dør er smækket i, men til næste sommer kan den blive åbnet igen, hvis Jovic ikke får gang i målscoringen i Madrid-trøjen.

22-årige Luka Jovic har spillet 31 kampe i alle turneringer for Real Madrid, men står kun noteret for to scoringer samt to assist. Serberen har kontrakt med klubben frem til 2025.

Mere om Luka Jović

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik