Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
3 - 0
(2 - 0)
Chelsea
Rennes
T. Werner (10), T. Werner (41), T. Abraham (50)
D. Henrique (40)
Raymund Nelausen

Optakt: Chelsea – Rennes

Chelsea får onsdag aften besøg af franske Rennes, og vi har set nærmere på, hvordan en spiller som Kai Havertz kan få en afgørende betydning for kampens udfald.
Kommentar:
Der venter Chelsea en vigtig kamp i morgen aften, når de tager imod franske Rennes. Hvis englændernes formår at vinde over franskmændene, vil de have hele seks point ned til Rennes.

Chelsea har indtil videre fire point efter de to første runder, hvor det er blevet til en 4-0-sejr over Krasnodar og 0-0 mod Sevilla. Frank Lampards tropper ligger dermed nummer 1 i gruppen med samme antal point som Sevilla.

De har faktisk ikke tabt de seneste seks kampe, men det har ikke kun været lutter sejre. Hele tre gange har de blot fået uafgjort, og det skal Chelsea helst undgå i aften, hvor se skal fortsætte de samme takter fra i sidste uge, hvor de vandt over russiske Krasnodar.

Chelseas modstander er debutanter i Champions League, men har fået en svær start på tilværelsen i den fineste klubturnering. Det er blot blevet til et enkelt point, men franskmændene kunne faktisk have fået flere på kontoen.

I den første kamp skulle de have slået Krasnodar, der dog udlignede til resultatet 1-1. I Rennes´ kamp mod Sevilla var de også tæt på at få point med hjem til Frankrig, men en scoring af Luuk de Jong gav Sevilla alle tre.

Rennes fik en god optakt til kampen mod Chelsea, da de besejrede Stade Brest 29 med 2-1 i den franske liga. I denne sæson har klubben vist gode takter i ligaen, hvor de ligger på en nuværende tredjeplads med kun tre point op til Paris Saint-Germain på førstepladsen. Hvis de formår at tage deres gode spil med til Stamford Bridge, kan de overraske i morgen aften.

Karantæner og skader:
Hjemmeholdet fra Chelsea har flere spillere tvivlsomme til kampen mod Rennes. Christian Pulisic og Kepa har begge lidt småproblemer, og det er ikke sikkert, at de er med i morgen. Yderligere er unge Billy Gilmour helt sikkert ude af truppen, da han er ude med knæproblemer.

Hos gæsterne fra Rennes er der flere profiler, der ikke er taget med resten af holdet til London. Stortalentet Eduardo Camavinga og Daniele Rugani er begge ude med lårproblemer, og Faitout Maouassa og Flavien Tait mangler også hos Rennes.

Forventede startopstillinger:
Chelsea (4-3-3):
Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Zouma, Chilwell - Mount, Kanté, Havertz - Hudson-Odoi, Werner, Ziyech.

Rennes (4-3-3):
Gomis - Traoré, Da Silva, Aguerd, Dalbert - Bourigeaud, Nzonzi, Lea Siliki - Doku, Guirassy, Terrier.

Bud på kampens profil:
Chelsea kommer til at have bolden meget i morgen aften, og det kan komme til at gavne tyskeren Kai Havertz. Den 21-årige er stadig igang med at genfinde sit høje niveau, som han viste hos Bayer Leverkusen, men i Chelseas seneste Champions League-kamp mod Krasnodar viste han flere eksempler på sit talent, da han blandt andet lagde op til et mål.

Mod Rennes skal Havertz bruge sine offensive kvaliteter og gøre sine holdkammerater farlige. Havertz har et godt overblik og er dygtig til at smide bolden i dybden, og hvis han får udnyttet sine kvaliteter i morgen, kan det blive en lang aften for Rennes-spillerne.

Bud på kampens resultat:
Selvom Chelsea de seneste to kampe har scoret syv mål, skal man ikke forvente det store goalshow på Stamford Bridge. Rennes har en god defensiv, og de kommer til at stå langt tilbage for at forsvarer sig mod Chelseas hurtige offensiv.

Rennes har allerede vist i denne sæson, at de er svære at score imod, men hvis spillere som Timo Werner, Hakim Ziyech og Kai Havertz får deres spil til at fungere, kan de ikke undgå at score et enkelt eller to mål på Rennes´ keeper, og derfor spår vi her på Indkast.dk en smal 1-0-sejr til hjemmeholdet.

Kampens dommer er Felix Zwayer fra Tyskland, og kampen fra Stamford Bridge kan ses på TV3 Max og Viaplay fra kl 21:00 i morgen onsdag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER