Fodbold nyheder

Klopp peger på tre alternativer til Van Dijk og Fabinho

Af Nicolai Christensen

Som I har kunnet læse tidligere på Indkast, så gik Fabinho i går ud med en baglårs-skade, der muligvis kommer til at holde ham ude i lidt tid. Det er kritisk for Jürgen Klopp eftersom, at det oprindeligt var brasilianeren, der skulle gå ind og erstatte langtidsskadede Van Dijk.


Van Dijk ude, Fabinho ude, Lovren solgt og Joel Matip, der ofte bliver skadet. Det efterlader Liverpool-manager Jürgen Klopp Joe Gomez at kunne vælge imellem i det centrale forsvar på den korte bane. Derfor har den tyske-succes-manager kommet med tre navne internt i truppen, der ville kunne gå ind og udfylde den ene plads i det centrale forsvar.

I går var det 19-årige Rhys Williams, der blev smidt for løverne, da det var ham, som kom ind i stedet for Fabinho, og spillede i det centrale forsvar med Joe Gomez ved siden af.

- Han er et talent. Han spiller for England u-20, han er 19 år. Jeg fortalte ham intet nyt, da jeg sagde, at han har flere Champions League-minutter end Premier League-minutter, fordi han ikke har spillet i Premier League endnu, og nu har han to Champions League-optrædener, lyder det fra Klopp til Goal.

Derudover fortæller han også om den 23-årige Nathaniel Phillips.

- Udover Rhys, har vi stadigvæk Nat Phillips, der grundet, at vi troede han ville skifte klub, ikke er skrevet ind i Champions League-truppen, som er lidt uheldigt, men han er også midterforsvar.

Til sidst er der også helt unge 17-årige Billy Koumetio, som Klopp mener, vi ikke må glemme.

- Billy (Koumetio, red.) drengen, jeg er ikke sikker på, om han kan træne med i morgen eller ikke, men han er på vej tilbage. Så vi har en masse unge og ikke-erfarne alternativer, og i øjeblikket ser det ud til, at vi må vælge imellem dem.

På den korte bane indtil Fabinho vender tilbage, så bliver det altså højst sandsynligt en af deres egne og unge spillere, som kommer ind og skal danne par med Joe Gomez. Medmindre at rutinerede Joel Matip selvfølgelig bliver klar til at spille igen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik