Fodbold nyheder

Lucien Favre:
Hans dårlige form skyldes måske transfer-spekulation

Af Henrik Varbøl Andersen

Han var en af de meste jagtede unge spillere i sommerens transfervindue, og hans start på 20-21 sæsonen har ikke været prangende.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds mislykkede jagt på Jadon Sancho i sommerens transfervindue har ifølge hans nuværende træner i Dortmund Lucien Favre måske resulteret i en sløv sæsonstart for den lovende engelske landsholdsspiller. Det fortalte han ifølge Goal på pressekonferencen op til Champions League-opgøret mod Zenit på hjemmebane:

- Enhver spiller har sløve perioder. Der var en masse snak om Jadon i sommers, og sådan noget kan også have indflydelse på præstationerne. Men ingen spiller er konstant i topform i et helt år. Det er umuligt. Det er du nødt til at acceptere, sagde Favre til pressen.

Den engelske storklub havde angiveligt Sancho som deres første prioritet gennem hele sommeren, men de blev aldrig enige med tyskerne. Det engelske stortalent har på intet tidspunkt været ude og presse på for et skifte – i hvert fald ikke offentligt.

Mens Sancho kæmper for at finde sin form, så vil der formentlig være flere klubber end "The Red Devils", som kæmper om ham, når sommerens transfervindue igen åbner op.

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik