Fodbold nyheder

Jamie Carragher:
Guardiola kan smutte til sommer

Af Asbjørn Steffensen

Den engelske fodboldsekspert mener, at Manchester Citys defensiv bliver afgørende for Guardiolas fremtid i klubben.


Kort efter Manchester Citys pinlige nederlag på 2-5 til Leicester City offentliggjorde klubben, at de havde skrevet kontrakt med den 23-årige forsvarsspiller Ruben Dias fra SL Benfica. Portugiseren blev den dyreste forsvarsspiller i klubbens historie, men der meget mere på spil, end en endnu en dyr forsvarsspiller i klubben mener engelsk fodboldekspert, Jamie Carragher.

Carragher mener, at hvis ikke Ruben Dias bliver en sportslig succes i Manchester City, kan det ende med, at Pep Guardiola forlader klubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

- Jeg kigger på Dias og synes, at der er meget på spil for Man City med denne signing. Hvis ikke han bliver en succes og løser klubbens defensive problemer, og klubben ikke vinder mesterskabet, ser jeg ikke Guardiola blive i klubben, siger Jamie Carragher i fodboldprogrammet Monday Night Football og fortsætter:

- Det her er manden (Ruben Dias), der skal erstatte Vincent Kompany, om man vil. 535 millioner kroner er igen et kæmpe beløb, men hvis det ikke fungerer, er det muligvis enden på Pep Guardiola projektet i Man City. Dias er den transfer, der skal fungere for Guardiola.

Manchester City har de sidste fire sæsoner brugt over 3 milliarder kroner på forsvarsspillere, som Indkast.dk kunne skrive om tidligere.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik